Yüzükler
569 Listing Product
Loading...
Listeleme Şekli Izgara Liste
Büyükten Küçüğe Sıralamayı Ayarla
sayfa başı
537 özelleştirilebilir ürün bulundu. Jedes Produkt kann mit über 980 verchiedenen Variationen angepasst werden, basierend auf Ihrer Wahl von Metallen, Steinen ve vielen weiteren Optionen.
  1. Yesil Ametist Bu ürünü sil
  2. Altın 21k Beyaz Bu ürünü sil
Listeleme Şekli Izgara Liste
Büyükten Küçüğe Sıralamayı Ayarla
sayfa başı

Yeşil Ametist Kristalleri “prasiolite” olarak bilinir. Kuvars türünün bir çeşitidir. Sahip olduğu büyüleyici yeşil rengini volkanik faaliyetlere ve fiziki yapısında meydana gelen ısı transferlerine borçludur. Dünyanın em önemli Yeşil ametist taşı madenleri Brezilya, Kanada, Avusturya ve Polonya’ da bulunmaktadır.

Tarihin farklı figürlerince mistik bir konu olarak karşımıza çıkan Yeşil Ametist taşı, kimi zaman duygusal tedaviler için kullanılmış bir mucize,kimi zaman ise hükümdarların ihtişamlarını göstermek için kullandığı bir sembol olmuştur. Isıya karşı duyarlılığı sebebiyle, yeşil ametist takınızın sizinle beraber yaş almasını ve daha sonrasında nasıl gözükeceğini sabırsızlıkla beklyeceksiniz. Yeşil ametist taşı, Balık burç taşı ve Şubat Ayı Burç Taşıdır.

GALAPEL hazinesinin anahtarı şuan ellerinizde, ve bu hazine içersinde, dünyanın en kaliteli A+ kalitesine sahip yeşil ametist taşlarla oluşturulmuş Yeşil ametist takıları da göreceksiniz. En özel gününüzde ona yeşil ametist yüzük alın ve oluşumunda ki o mucizevi renk ile parmaklarını sarın. En kıymetliniz olan çocuğunuzu yeşil ametist kolye ile kötülüklerden koruyun yada sadece kendinizi şımartın. GALAPEL birbirinden eşsiz modern ve klasik yeşil bir ametist takıları ile sizi kalabalıklar arasından sıyrılmaya, yeşil ametistin koruyucu zırhı altına girmeye davet ediyor.